DyssePodden

Sök
Stäng denna sökruta.

38: Fokusera på dina styrkor – med Simon Sköld

\\
avsnitt 38
dyssepodden logo
DyssePodden
38: Fokusera på dina styrkor - med Simon Sköld
Loading
/

Inspireras av elitidrottaren, författaren och entreprenören Simon Sköld när han berättar om sin skolgång och karriär. Hur han enbart har fokuserat på sina styrkor och hur han har hittat metoder i sin vardag för att hantera sin dyslexi. Simon avslöjar sitt bästa, och lite oväntade, tips på hur man kan kicka igång studiemotivationen när plugget känns jobbigt.

Simon stod upp för alla dyslektiker i sin blogg där han har fick mycket kärlek, men också hat, för att han ibland stavade fel. Simon, och hans fru författaren Camilla Läckberg, röt ifrån till alla som pikade Simon. Simon tackade för allt stöd som han fick genom att skicka en stöttande hälsning till alla dyslektiker: ”Till alla er som har dyslexi och värre drabbad än jag, våga prova, våga göra fel”. Numera hinner inte Simon blogga. 2017 släppte Simon sin första bok och han är aktuell med sin tredje bok lagom till julen 2020.

Simon tvekade inte en sekund när vi frågade honom om han ville vara med i DyssePodden för att peppa och stötta barn och ungdomar med dyslexi. Simon är en stor förebild! Vi är så glada över att få dela detta upplyftande och motiverande avsnitt med er.