DyssePodden

Sök
Stäng denna sökruta.

55: Tove Risberg, en hyllad #skolhjälte

\\
avsnitt 55
dyssepodden logo
DyssePodden
55: Tove Risberg, en hyllad #skolhjälte
Laddar in
/

Det är så många som arbetar inom skolan som gör allt för att våra barn ska få en fantastisk skolgång. Ofta tar vi skolpersonalen för givet och glömmer bort att tacka dem tillräckligt! 

Vem är din skolhjälte? Vi ställde frågan på sociala media och vi fick ett enormt gensvar. Här läser vi upp flera inspirerande och kärleksfulla hyllningar till lärare, elevassistenter, specialpedagoger, rektorer med flera. Skolhjältarna påverkar inte bara skoltiden, i vissa fall påverkar de även yrkesval och livsval.  Alma och Fanny delar med sig av sina egna skolhjältar från gymnasietiden, bland annat skolsköterskan och en fantastisk engelskalärare. 

Vi får även träffa lärare Tove Risberg som har blivit hyllad av mamman till en av sina tidigare elever. Stort tack till Tove för att du är en fantastisk lärare och för att du ställde upp på intervju i DyssePodden. Fortsätt gärna att hylla fler skolhjältar under #skolhjälte på sociala media. 

Det här avsnittet är lite speciellt eftersom Alma och Fanny, som båda är dyslektiker, läser högt direkt i podden. Inte helt enkelt när man har dyslexi men otroligt imponerande av dem båda!